Lid worden van Imkers Nederland

Wanneer u lid wenst te worden van de samenwerkende imkersverenigingen dan wordt u ingeschreven bij de dichtstbijzijnde afdeling waarbij u automatisch lid wordt van Imkers Nederland. Voor u als liefhebber heeft dit diverse voordelen. Zo bent u altijd in direct contact met liefhebbers en imkers in uw regio, kunt u deelnemen aan afdelingsactiviteiten en blijft u betrokken bij bijengerelateerde zaken in uw omgeving.

Vrijwilligersorganisatie

Imkers Nederland is een 100% non-profit organisatie. Uw contributie komt rechtstreeks ten goede aan de imkerij, de bijen en de imker.

Vanuit Imkers Nederland ontvangt u zes keer per jaar het Magazine Mijn Bijen en ook circa zes keer de nieuwsbrief. Daarnaast behartigen wij de belangen van onze bijen en onze imkers op regionaal-, provinciaal-, landelijk- en Europees niveau. Tevens wordt u diverse keren per jaar uitgenodigd voor interessante studiedagen en onderhouden wij contacten met collega-verenigingen, onderzoekscentra en andere belanghebbenden.

Woont u in een regio waar op dit moment geen afdeling van Imkers Nederland is, dan kunt u natuurlijk ook lid van ons worden zonder dat u lid bent van een afdeling.

Wij zijn een non-profit organisatie en werken enkel met vrijwilligers, we hebben geen personeel in dienst, hoeven geen gebouwen te onderhouden en hebben geen commercieel belang. Hierdoor kunnen wij de contributie laag houden en komt deze voor de volle 100% ten goede aan de bijenhouderij in Nederland.

Contributie

Persoonlijk lidmaatschap Imkers Nederland € 35,00
Gezinsleden  € 18,00
Jeugdleden tot 16 jaar € 23,00

Aanmelden als nieuw lid?

Lid worden van Imkers Nederland

Wilt u lid worden van één van onze afdelingen? Maak hier een keuze uit onze afdelingen en neem contact op!

Bent u al lid van Imkers Nederland en heeft u wijzigingen?

U kunt zelf uw gegevens wijzigen via onze ledenadministratie. Klik hier om in te loggen!

In onze ledenadministratie kunt u inloggen met uw wachtwoord dat bij ons bekend is. Heeft u nog geen wachtwoord of bent u deze vergeten?  Vul dan uw e-mailadres in bij gebruikersnaam en klik op wachtwoord aanvragen. In uw e-mail kunt u vervolgens zelf een wachtwoord activeren en instellen.

Lukt het niet? Geen probleem!  Maakt u dan gebruik van dit contact formulier