Lid worden van Imkers Nederland

Wanneer u lid wenst te worden van de samenwerkende imkersverenigingen wordt u ingeschreven bij de dichtsbijzijnde afdeling waarbij u automatisch lid wordt van Imkers Nederland. Voor u als liefhebber heeft dit diverse voordelen. Zo bent u altijd in direct contact met liefhebbers en imkers in uw regio, kunt u deelnemen aan afdelings activiteiten en u blijft betrokken bij bijen gerelateerde zaken in uw omgeving.

Vrijwilligersorganisatie

Imkers Nederland is een 100% non profit organisatie. Bij ons dus geen duur bijenhuis met kostbaar personeel en geen onnodige kosten. Uw contributie komt rechtstreeks ten goede aan de imkerij, de bijen en de imker.

Vanuit de Imkers Nederland ontvangt u 6 keer per jaar het Magazine Mijn Bijen, en de nieuwsbrief. Daarnaast behartigen wij de belangen van onze bijen en onze imkers op regionaal-, provinciaal-, landelijk- en Europees niveau. Tevens wordt u diverse keren per jaar uitgenodigd voor intersaante studiedagen en onderhouden wij contacten met collega verenigingen, onderzoekscentra en andere belanghebbende.

Woont u in een regio waar op dit moment geen afdeling aanwezig is kunt u natuurlijk ook lid van ons worden zonder dat u lid bent van een afdeling.

Wij zijn een non profit organisatie en werken enkel met vrijwillegers hierdoor hebben wij geen duur personeel in dienst, hoeven geen gebouwen te onderhouden en hebben geen commercieel belang. Hierdoor kunnen wij de contributie laag houden en komt deze voor de volle 100% ten goede aan de bijnhouderij in Nederland.

Contributie

Persoonlijk lidmaatschap Imkers Nederland € 35,00
Gezinsleden  € 18,00
Jeugdleden tot 16 jaar € 23,00

Aanmelden als nieuw lid?

Lid worden van Imkers Nederland

Wil je lid worden van één van onze afdelingen? Maak hier een keuze uit onze afdelingen en neem contact met ze op!

Bent u al lid van Imkers Nederland en heeft u wijzigingen?

U kunt zelf uw gegevens wijzigen via onze leden administratie. Klik hier om in te loggen!

In onze leden administratie kunt u inloggen met uw wachtwoord welke bij ons bekend is. Heeft u nog geen wachtwoord of bent u deze vergeten?  Vul dan uw e-mailadres in bij gebruikersnaam en klik op wachtwoord aanvragen. In uw e-mail kunt u vervolgens zelf een wachtwoord activeren en instellen.

Lukt het niet? Geen probleem!  Maakt u dan gebruik van dit contact formulier