Bloemen zaaien geeft dubbele vreugde 2021

In 2021 gaan we wederom met deze  bloemenzaai aktie door.

Het  bestuur van Imkers Nederland stelt weer 5 kg Honingplanten mengsel gratis ter beschikking aan al haar afdelingen. Daarnaast kunnen de afdelingen en individuele leden weer extra zaad bestellen, dat tegen de kostprijs wordt aangeboden. Het zaad is te bestellen in 1 kg, 5 kg en 10 kg verpakking.

Het zaad kan worden  besteld via www.imkersnederland.nl/bestellen

De situatie rondom Corona maakt dat de verdeling van het zaad op een andere wijze gaat als voorgaande jaren.  Waarschijnlijk zal er in dit voorjaar geen gelegenheid zijn om een bijeenkomst te organiseren waarbij alle afdelingen aanwezig kunnen zijn. Daarom kiezen we er nu voor om het zaad per post te versturen. De 5 kg zaad, die gratis aan de afdeling ter beschikking worden gesteld, zal op kosten van het bestuur worden verzonden.

Al het overige zaad dat besteld wordt zal per post toegezonden worden.  Deze verzendkosten komen voor rekening van degene die het zaad besteld.

Pakketten tot 10 kg (incl verpakking) kunnen voor € 7,25 verzonden worden via PostNL.

Pakketten tussen 10 en 23 kg (incl verpakking) kosten € 13,30 om te versturen.

(let op, als u 10 kg zaad besteld om te versturen zijn de verzendkosten met verpakkingsmateriaal erbij dus € 13,50)

In overleg is het zaad ook af te halen in Ulft, waarbij wel de Corona voorschriften (dus min 1,5 m afstand, etc. ) in acht worden genomen.

Het is mogelijk om naast het Honingplanten mengsel  (kosten € 12,00 per kg) ook het Tübinger mengsel  (kosten € 10,00 per kg) te bestellen.

Bestellingen moeten vóór 1 april binnen zijn. Voor vragen kunt u contact opnemen via peter.arts@imkersnederland.nl

Voor verdere informatie over de bloemenzaai actie  of als een afdeling (of andere belanghebbende via een afdeling) grotere hoeveelheden wil ontvangen kunnen zij contact opnemen via: peter.arts@imkersnederland.nl